Actriţa spune că de la o vreme, face tot posibilul pentur a mânca sănătos, pentru a se bucura de o "hrană vie", mai ales că aceste alimente sunt bogate în fibre, au un conţinut ridicat de apă, iar crudităţile ajută la o mai bună oxigenare a organismului.
Andreea Ibacka te învaţă astăzi să prepari un desert raw delicios, şi anume bomboane din fulgi de cocos.
Ingrediente:
- fulgi de nucă de cocos, 200 grame
- lapte condensat, 300 grame
- migdale
Mod de preparare, conform etapelor prezentate de Andreea Ibacka:
1. Toarnă laptele condensat deasupra fulgilor de nucă de cocos.
2. Omogenizează bine amestecul şi apoi lasă-l sa se odihnească 15 - 20 minute.
3. Modelează amestecul în palme sub forma de mingiuţe.
4. Adaugă o migdală în interiorul fiecărei mingiuţe de cocos şi remodelează bomboana.
5.. Rostogoleşte bomboanele prin fulgi uscaţi de cocos.
6. După ce ai terminat, aşază bomboanele pe un platou. Lasă-le puţin la frigider înainte de a le consuma. Sursa.