Aripioare de pui cu miere şi sos de soia
Oamenii iubesc mesele pline cu mâncare, în mod special atunci când au în faţă preparatele preferate. Iată o reţetă nemaipomenită de aripioare cu miere şi sos de soia.
un kilogram de aripi de pui, 150 de ml de sos de soia, 5 linguri de miere de albine lichidă, sare şi piper după gust.
1. Amestecă sosul de soia cu mierea, adaugă condimentele preferate şi toarnă apoi compoziţia peste aripile de pui.
2. Bagă carnea la frigider şi las-o acolo pentru câteva ore, iar dacă ai mai mult timp la dispoziţie, las-o chiar pentru o zi întreagă.
3. Ulterior, aşază aripile de pui pe o tavă pe care ai aşezat deja o foaie de copt şi bagă preparatul la cuptor la 190 de grade Celsius pentru o oră sau până când acestea capătă o culoare aurie.
Poftă bună!