Iată care sunt ingredientele recomandate de Carmen Brumă:
- 1/2 de cană de quinoa (100g)
- Între 300 - 350 ml apă
- 1 mână de miez de nucă
- 1/2 de linguriţă de scorţişoară
- 1 linguriţă esenţă de rom
- 1 linguriţă esenţă de vanilie
- 3 linguri de miere sau sirop de agave
Mod de preparare:
Mai întâi, Carmen Brumă îţi spune cum să prepari quinoa.
Se fierbe quinoa la foc mic, aproximativ 20 de minute. Se stinge focul şi se acoperă 5-10 minute până când se absoarbe toată apa şi se umflă un pic boabele. Apoi se adaugă pe rând ingredientele de mai sus.
"Vă recomand să puneţi mierea la final după ce se mai răceşte compoziţia. În caz contrar mierea îşi pierde din calităţi. Mie îmi place să mănânc acest desert dimineaţa (din când în când) în loc de mic dejun. E săţios şi energizant! Sper să vă placă!", a mărturisit Carmen Brumă pe blogul ei.
Foto: Facebook.com si carmen-bruma.ro