Carne de curcan cu sos de curry
o ceapa mica
350 g morcovi
2 linguri faina
3 lingurite praf de curry
sare
piper
400 g bucati taiate de curcan
o lingura ulei neutru
400 g supa de cocos (pui)
300 g mazare
1. Ceapa si morcovii se maruntesc.
2. Faina, praful de curry, o lingurita sare si un pic de piper se amesteca intr-o punga de congelat mare. Se adauga carnea de curcand si se scutura pana ce carnea este complet condimentata.
3. Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se inabusa ceapa pana devine sticloasa, se adauga carnea de curcan si se prajeste bine. Morcovii se adauga si se inabusa scurt.
4. Se toarna supa de cocos si se lasa sa fiarba la foc potrivit. 10 minute. Dupa 5 minute se adauga mazarea. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de curry, iar apoi se serveste.