Cartofi roșii cu miere, la cuptor
Adori cartofii însă te-ai săturat de clasicii cartofi prăjiți? Prepară cartofi roșii la cuptor, cu miere și condimente - te asigur că rezultatul te va da pe spate!
½ kg de cartofi roșii, 2 linguri de ceapă toccata mărunt, 2 linguri de unt topit, 1 lingură de miere, 1 linguriță de muștar, 1 praf de sare, 1 praf de piper
1. Încălzește cuptorul la 190 grade. Acoperă o tavă cu hârtie de copt.
2. Întinde cartofii în tavă și acoperă-i apoi cu ceapa toccata mărunt.
3. Într-un bol, amestecă untul topit cu mierea, muștarul, sarea și piperul și acoperă cartofii cu acest amestec.
4. Bagă tava în cuptor și coace cartofii preț de 35 de minute.
Poftă bună!
Articolul anterior Pulpe de pui cu zahăr brun și usturoi, la cuptor Articolul următor Cușcuș cu ciuperci