Pui cu cartofi la cuptor, în stil grecesc
Vrei să pregăteşti, în weekend, un prânz gustos, dar simplu de preparat? Încearcă reţeta de pui cu cartofi la cuptor, preparat în stil grecesc!
4 pulpe de pui, 700 g de cartofi de dimensiuni reduse, 1/2 cană de ulei de măsline, 2 lămâi stoarse, 2 linguri de busuioc, 2 linguri de oregano uscat, 1 lingură de sare, 1 lingură de piper, 350 g de fasole verde proaspătă
1. Încălzeşte cuptorul la 220 grade Celsius. Acoperă apoi o tavă cu hârtie de copt.
2. Pune pulpele de pui pe hârtia de copt. Într-un bol, amestecă uleiul de măsline cu zeama de la o lămâie, busuioc, oregano, sare şi piper, iar apoi adaugă cartofii.
3. Pune cartofii şi uleiul cu condimente în tavă, alături de pui. Adaugă apoi fasolea verde şi zeama de la cealaltă lămâie.
4. Introdu tava la cuptorşi găteşte până când puiul este gătit.
Poftă bună!
Articolul anterior Ciocolată caldă cu vin roşu Articolul următor Tartă de ciocolată, fără coacere