Ouă jumări cu fructe
Julie Upton îşi începe ziua cu două-trei ouă făcute jumări (un ou întreg şi două albuşuri, de obicei), un fruct cu unt de arahide şi o cană cu ceai.
"E simplu şi rapid, încerc să mănânc în jur de 20-25 de grame de proteine la micul dejun ca să-mi ţină de foame. Ca să balansez cantitatea de proteine, îmi iau câţiva carbohidraţi de la banană plus grăsimea din untul de arahide."
Smoothie Verde
Un mix de verdeţuri, mango şi fructe de pădure congelate, o banană şi un pahar cu apă, acesta e secretul micului dejun al nutriţionistei Christei Mantey.
"E un mod excelent de a mă alimenta cu cel mai sănătos combustibil, frunze verzi şi fructe. Mă energizează şi mă face să mănânc tot restul zilei sănătos."
Fulgi de ovăz cu fructe proaspete
Alissa Rumsey se trezeşte cu o reţetă clasică de mic dejun: fulgi de ovăz cu lapte, presărate cu alune, seminţe chia, fructe proaspete şi un strop de vanilie şi scorţişoară.
"E vorba de saţietate. Ovăzul asigură fibra solubilă care, împreună cu grăsimea din alune şi semninţele dar şi proteina din lapte, mă ajută să fiu sătulă până la ora prânzului."
Toast cu unt de arahide
Vandana Sheth se răsfaţă cu un french toast cu unt de arahide, banane şi câteva seminţe chia. Experta în mâncare spune că este un mic dejun nutrivitv şi savuros.
Chiflă englezească cu ou şi caşcaval
O chiflă cu un albuş de ou şi o felie de caşcaval e reţeta perfectă pentru un mic dejun servit de Angela Ginn Meadow.
"Lactate, proteine şi cerealele integrale e tot ce ai nevoie pentru prima masă a zilei, mai ales dacă eşti pe fugă."