Ou ochi cu legume trase la tigaie - fă un ou ochi într-o tigaie antiaderentă şi apoi trage la tigaie legume pe care le ai la îndemână: morcovi, dovlecel, broccoli ori conopidă.
Iaurt grecesc cu fructe de pădure - alege un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi combină-l cu zmeură, mure sau afine.
Smoothie de migdale cu banane şi iaurt - combină aceste ingrediente şi vei obţine un smoothie hrănitor şi, bineînţeles, gustos.
Ou copt în avocado - o jumătate de avocado folosită pe post de suport pentur un ou, pe care să o coci apoi în cuptor, reprezintă micul dejun ideal.
Bulgăraşi de brânză cu fructe - poţi pune banane, kiwi, rodie sau căpşune.
Omletă cu tofu - prepară o omletă din două albuşuri şi brânză tofu şi vei avea energie până la orele prânzului.
Ouă fierte cu legume - fierbe două ouă şi consumă-le cu legume crude.
Terci de ovăz preparat peste noapte - amestecă 1/2 cană de fulgi de ovăz cu un praf de scorţişoară, 1/4 banană, 1/4 cană de iaurt, 1/2 can[ de migdale. Amestecă ingredientele, lasă-le la frigider peste noapte şi consumă-le dimineaţa, încălzite.
Clătite din făină de migdale - înlocuieşte făina de grâu cu făină de migdale şi prepară clătite pe care le vei servi dimineaţa cu fructe proaspete.
Somon afumat, cu pâine prăjită- prăjeşte două felii de pâine şi serveşte-le cu somon afumat şi cu zeamă de lămâie.