Există o mulţime de reţete rapide, de prăjituri şi fursecuri ce pot fi pregătite în mai puţin de 45 de minute. Ce te faci însă cu ingredientele care trebuie pregătite din timp?
Untul este ingredientul care îţi dă cele mai mari bătăi de cap atunci când este vorba despre prepararea prăjiturilor şi asta pentru că trebuie scos din timp de la frigider. Pentru ca prăjiturile să fie pufoase, untul trebuie să fie moale şi cremos atunci când îl amesteci cu celelalte ingrediente.
Pentru a nu pierde timpul aşteptând ca untul să se înmoaie, îţi recomand să foloseşti următorul truc: rade untul pe răzătoarea mică. Astfel, acesta se va înmuia în câteva secunde şi va putea fi folosit imediat.
Cel mai de preţ truc pentru prepararea prăjiturilor
Obişnuieşti să prepari prăjituri? Atunci ştii că trebuie să scoţi untul din timp din frigider pentru a avea răgaz să se înmoaie astfel încât prăjiturile tale să iasă ca la carte. Ei bine, ce te faci atunci când te grăbeşti?