Ciocolată de casă cu covrigei şi unt de arahide
Combinaţia de dulce cu sărat este una unică şi toată lumea se va bucura de această reinterpretare a clasicei ciocolate de casă.
1/4 cană miere, 1/4 cană praf de cacao neagră, 1 pungă covrigei, 2 linguri unt de arahide, 2 căni de iaurt grecesc
1. Se amestecă iaurtul cu mierea apoi se adaugă jumătate din praful de cacao şi după ce se mixează bine se adaugă şi restul de cacao şi se mai amestecă până se încorporează.
2. Se întinde compoziţia într-o tavă trapetată cu hârtie de copt.
3. Se face un covor de covrigei deasupra compoziţiei, aşezându-se pe rând, câte un covrigel, unul lână altul.
4. Se topeşte untul de arahide şi se toarnă peste covrigei.
5. Se dă tava la frigider pentru cel puţin şase ore (sau până se întăreşte compoziţia).
6. Se rup cu mâna bucăţi din compoziţia întărită şi se consumă ca atare sau se mai toarnă, la alegere, un sirop fructat.