Daca vrei sa obtii o aroma senzationala, Andreea Ibacka iti propune combinatia dintre cotlet de porc si vin alb. Iar la final vei vedea ca rezultatul este unul pe masura combinatiei.
"Stiu, daca apreciezi un vin bun, o sa ma condamni. Si asta fiindca probabil preferi sa nu amesteci carnea si licoarea bahica in tava de cuptor, ci direct in stomac. Dar daca – totusi – cauti o aroma senzationala, iti propun combinatia de cotlet de porc si vin alb. In plus, iti garantez ca ceapa fiarta intr-un vin alb parfumat capata o dulceata demna de-un bistro frantuzit", a scris recent Andreea Ibacka pe blogul ei.
Citeste si: Andreea Ibacka, despre lupta cu kilogramele: "N-am adoptat vreo dieta spectaculoasa"
Andreea Ibacka te invata sa gatesti muschiulet de porc la tava
Cabral, prins de sotie in fapt cu alta femeie? Afla ce l-a dat de gol
Cabral, carnivor convins: "Leguma perfecta e ceafa de porc"
Cabral se teme sa nu ii plece sotia de acasa! Iata motivul incredibil
Sursa foto: andreeapatrascu.ro