Bucataria lui Moromete ne va pregati un Best of: placinte cu carne, cu legume, cu mere in sos de ciocolata; galuste de mamaliga umplute cu branza sau cu prune, sarmale, iahnie de fasole.
La targ se va gasi si suc de mere, nectar de mere si chipsuri de mere, miere, cozonac Bujor, branzeturi de la Fundata si de la Sibiu (Talmacel si Talmaciu), cotlet haiducesc, muschiulet de porc, toba, lebar, pecie, tuica batrana de la Cuca (Florescu), vinuri de la Domeniile Franco-Romane.
Sub deviza "Gustos, curat si corect pretuit!", Grupul de Initiativa Radu Anton Roman organizeaza de mai multi ani Targul Taranului, care este un proiect destinat sa ii sustina pe micii producatori si produsele locale, cu trei obiective:
-sa ajute la recuperarea si repunerea in circuit a retetelor stravechi ca valori culturale
-sa creeze o relatie directa cu producatorii, cu familia lor si locul de unde provin.
-sa ofere un cadru de punere in valoare a produselor, prin respectarea legislatiei