Timp: 45
Ingrediente:
5 lingurite de gelatina
4 galbenusuri de ou
100 g zahar pudra
40 ml Grand Marnier
250 ml suc de portocale
30 g fistic
250 ml smantana integrala
2 portocale
Mod de preparare:
Bate galbenusurile, zaharul pudra si Grand Mariner-ul pana cand capata consistenta unei creme, adauga sucul de portocale si 20 de grame de fistic. Incalzeste apoi gelatina, amestec-o cu putina crema, iar dupa, amesteca totul cu multa grija. Pune-o apoi la rece pana ce se intareste gelatina si adauga frisca. Aseaza-o in 6 forme si las-o la frigider minimum 3 ore. Aranajeaza crema in final pe farfurie si decoreaza cu portocale. Restul de fistic se presara deasupra. Gelatina se dizolva in apa rece.
Sucul de portocale trebuie sa fie presat proaspat.
Fisticul se foloseste dupa ce este tocat marunt.
Portocalele se taie in felii sau fileuri.
Smantana integrala recomandata este “Bianca Level”, batuta frisca
Articolul anterior
Scoici coapte infasurate in prosciuto
Articolul următor
Rulada din carne de vita