Specialiștii ne recomandă ca prima masă a zilei să nu fie servită mai târziu de oră 9:00. Prânzul trebuie luat undeva între 12:00 și 14:00, iar cina va fi cuprinsă în intervalul orar 17:00-18:00, potrivit a1.ro.
Ziua 1
Dimineață: 1 ceașca de cafea sau ceai verde cu 1 cub de zahăr brun
Prânz: 2 ouă fierte tari, 350 g spanac fiert, 1 roșie mare
Cină: 1 salată verde cu suc de lămâie, 200 g piept de pui la grătar
Ziua 2
Dimineață: 1 ceașcă de cafea sau ceai verde cu 1 cub de zahăr brun
Prânz: 1 iaurt natural slab în grăsimi, 200 g șuncă de pui slabă
Cină: 1 salată verde cu suc de lămâie, 200 g piept de pui la grătar
Ziua 3
Dimineață: 1 ceașcă de cafea sau ceai verde cu 2 cuburi de zahăr brun, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 200 de g pui la grătar, 1 salată mică cu suc de lămâie
Cină: 1 țelină fiartă, 1 roșie mare, 1 portocală, 1 felie șuncă de pui slabă
Ziua 4
Dimineață: 1 ceașcă de cafea sau ceai verde cu 1 cub de zahăr brun, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 200 g de pui fiert, 200 ml suc de mere proaspăt
Cină: 1 ou fiert, 1 morcov ras, 250 g brânză de vaci slabă
Ziua 5
Dimineață: 1 morcov mare, dat pe răzătoare
Prânz: 200 g pui fiert, 100 g fasole verde fiartă
Cină: 1 țelină rasă amestecată cu 1 iaurt mic
Ziua 6
Dimineață:1 ceașcă de cafea sau ceai verde cu 2 cuburi de zahăr brun
Prânz: 200 g broccoli fiert cu suc de lămâie, 1 roșie mare
Cină: 250 g piept de pui la grătar, 1 salată verde, 1 țelină mică
Din ziua 7 se reia meniul zilnic până in ziua 13.