Supa de rosii se poate consuma in fiecare zi, fara restrictie de cantitate. Obligatoriu trebuie sa beti in fiecare zi doi sau chiar trei litri de apa sau ceaiuri neindulcite.
Supa de rosii se prepara din trei linguri de ulei, trei morcovi, trei teline, trei conserve de 850 g de rosii cojite si proaspete, trei legaturi de patrunjel verde. Se toaca marunt toate cele de mai sus si se incinge uleiul in cratita, se calesc, apoi se pun rosiile cu suc si se fierbe totul timp de 15 minute. La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
In prima zi se pot manca, pe langa supa de rosii, fructe fara restrictie, insa nu banane.
In a doua zi se mananca in plus legume fara restrictie, sub forma de salate, cu iaurt, insa fara ulei.
In a treia zi se consuma legume si fructe, la discretie. Daca acest regim se prelungeste mai mult de trei zile, este permis consumul unei branze de vaci, in fiecare zi, dar fara a consuma paine.
Durata: 3 zile
Greutate: 2,5- 3 kg