Frigărui cu ciuperci
Prepară un desert gustos și totodată dietetic, ideal pentru zilele de început de toamnă!
¾ cană de ciuperci proaspete, 2 ardei grași roșii tăiați cuburi, 1 ardei gras verde tăiat cuburi, ¼ cană de ulei de măsline, 2 linguri de zeamă de lamiae, 1 cățel de usturoi mărunțit, 2 lingurițe de cimbru proaspăt, 1 linguriță de rozmarin proaspăt, sare și piper după gust
1. Încinge grătarul.
2. Pune, pe bețele de frigărui, ciupercile și ardeii.
3. Într-un bol, amestecă uleiul de măsline, zeama de lamiae, usturoiul, rozmarinul, cimbrul, sarea și piperul și apoi folosește o pensulă pentru a unge cu acest amestec frigăruile.
4. Pune frigăruile pe grătar și lasă-le să se gătească preț de 3-4 minute pe fiecare parte.
Poftă bună!
Articolul anterior Risotto rapid cu ton şi parmezan Articolul următor Ciocănele de pui cu usturoi