Timp: 35
Porţii: 3
Ingrediente:
100 grame creveti
100 grame scoici
O lingura ulei de masline
150 mililitri vin alb
150 grame ceapa tocata
500 grame rosii taiate marunt
O lingura margarina
50 grame patrunjel uscat
100 grame ceapa verde tocata
100 grame orez maron
3 lingurite usturoi praf sau doi catei de usturoi pisati
O lingurita ghimbir macinat
Mod de preparare:
Se prajeste ghimbirul si usturoiul pana cand acesta din urma devine maroniu, apoi se adauga ceapa si se prajeste pana devine moale.Se adauga scoicile si crevetii si se prajesc 3-5 minute pana ce crevetii devin roz. Se adauga rosiile si vinul si se fierbe cateva minute pana ce alcoolul incepe sa dispara. Se adauga margarina, ceapa verde si patrunjelul. Cand margarina s-a topit, amestecul se ia de pe foc si se trece intr-un castron. Se serveste cu orez si cu legume fierte, la alegere.
Articolul anterior
Creveti cu fasole pastai - 330 cal
Articolul următor
Cocktail cu fructe de mare - 420 cal