Lasagna de legume si verdeata
Spalati si cojiti toate legumele.
Taiati feniculul, cartofii dulci, pastarnacul si morcovii in felii subtiri. Puneti legumele la gratar cate doua, trei minute pe fiecare parte.
Fierbeti foile de lasangna al dente.
Se taie dovleacul in bucati si se fierbe cateva minute in clocot. Se adauga ulei de masline, sare, piper si se face un piure. Zdobiti cateii de usturoi , amestecati cu patrunjelul tocat, ulei de masline si sare.
Asezati o foaie de lasagna, ungeti-o cu amestecul de usturoi si verdeata. Adaugati un strat de legume, prin care intersectati un bol de rosii tocate marunt si piureul de dovlecel. Terminati procesul cu un strat de legume. Repetati procesul pana terminati compozitia, tinand cont ca ultimul strat trebuie sa fie o foaie de lasagna.Coaceti totul 20 de minute in cuptorul incins la 160 de grade.
Se serveste cu salata de rucola.