Pentru 4 portii ai nevoie de: 3 pahare de cidru de mere, 1/2 pahar de apa, 2 batoane de scortisoara, 10 cuisoare, un praf de nucsoara, un praf de sare, 2 linguri de unt, 5 linguri de rom negru, 2 linguri de zeama de lamaie, cateva felii de mar proaspat si batoane de scortisoara pentru decor.
Ciocolata homemade perfecta pentru zilele reci de toamna
Intr-o cratita, combina cidrul, apa, batoanele de scortisoara, cuisoarele, nucsoara si sarea. Pune cratita pe aragaz, la foc mediu. Dupa ce da in fiert, ia cratita de pe foc si las-o pret de 15 minute sa se raceasca.
Pune-o apoi din nou pe foc, adaugand untul. Amesteca incontinuu, punand si romul, dar si zeama de lamaie. Scoate cuisoarele si batoanele de scortisoara si pune feliile de mar.
Ia bautura de pe foc si pune-o in cani pe care le decorezi cu batoane de scortisoara.
Citeste si:
3 lucruri pe care nu le stiai despre sampanie
sursa: www.joythebaker.com