Pentru inceput, aperitivele sunt cele care deschid seara. Intotdeauna aperitivele sunt elementul care fac ca o masa sa fie atragatoare sau nu. Felul in care sunt aranjate pe masa, locul fiecarui tip de aperitiv amplasat pe platouri, tine minte ca toate acestea atrag.
Intra si pe 15 retete pentru masa de Craciun pentru a te inspira.
Oua umplute cu maioneza si marar
Supele sau ciorbele sunt importante. Acest fel de mancare este cel care ajuta la digestie, usureaza tranzitul.
Pentru felul de baza, ai putea sa folosesti carnea de porc, mancare traditionala in Romania, asta si pentru ca, in mare parte, completeaza meniul de Craciun. Carnati de porc la aperitiv, carNe de porc pentru sarmalute sau ciorba si carne de porc pentru felul de baza.
Friptura de porc cu sos de legume
Cotlete de porc- reteta speciala de Craciun
Friptura de porc la cuptor cu garnitura de mere
Desertul trebuie sa fie punctul culminant. Acesta trebuie sa impresioneze si sa fie pe masura, sub nicio forma sa nu te dai batuta, construieste ceva deosebit.
POFTA BUNA!
Sursa foto: bucataras.ro