Ai nevoie de: 2 mere mari, o felie de lamaie, scobitori, hartie de copt, 1 cana de zahar, 1 ceasca de lapte de cocos, 1 lingurita de sare, semintele curatate dintr-o pastaie de vanilie, o jumatate de ceasca de nuci pisate.
Reteta zilei: Mini tarte cu sunca si cascaval
Taie merele in cubulete si apoi stropeste-le cu zeama de lamaie pentru a preveni schimbarea culorii acestora.
Pentru sos, pune intr-o tigaie zaharul si laptele de cocos la foc mic. Amesteca pana cand zaharul s-a dizolvat apoi lasa sosul sa fiarba pret de 15 minute. Ia apoi tigaia de pe foc si adauga sarea si semintele de vanilie.
Inteapa fiecare cubulet de mar cu o scobitoare si introdu-l in sosul abia preparat. Da apoi marul prin nuca pisata si aseaza cubuletele, unul cate unul, pe o farfurie alba, simpla.
Citeste si: