O portie de paste cu topping de homar si trufe negre costa nu mai putin de 2.013 dolari si poate fi servita intr-un restaurant sofisticat din New York.
Reprezentantii localului se asteapta ca reteta preparata cu tagliolini de casa, un kilogram de homar si jumatate de kilogram de trufe negre sa aiba succes in randul clientilor.
Descriind gustul, chef Silverio Chavez a declarat pentru dailymail.co.uk: “Se topeste in gura, homarul este proaspat si moale iar toate aromele se imbina atat de frumos... imi lasa gura apa doar cand ma gandesc.”
Ciuperci sote si rosii proaspete sunt cateva dintre ingredientele care fac reteta sa fie si mai gustoasa. Pastele sunt servite cu o portie de calamar prajit, carne de manzat si o spuma de ciocolata.
Maestrul sustine ca preparatul este unic si prin faptul ca este servit pe o farfurie cu un design din aur realizat de nimeni altul decat Gianni Versace.
Clientii pot sa ia acasa farfuria ce poarta semnatura designerului si logo-ul restaurantului.
Versace a decedat in 1997, insa era un mare fan al restaurantelor cu pricina, deschise pentru prima oara in Italia, la Milano, in 1926. Cu sapte luni inainte de a muri, Versace crease o editie limitata de portelanuri pentru lantul de restaurante.
Desi initial au fost produse doar 800 de farfurii, Chavez sustine ca mai exista doar 45, astfel ca doar putini se vor putea bucura de un astfel de trofeu.