Piept de pui picant cu vinete
500 g piept de pui
1 vanata subtire
1-2 ardei iuti rosii
1 lamaie
1 legatura marar si patrunjel
50 ml ulei
2 linguri ulei de masline
5 catei de usturoi
chili
paprika
cimbru
sare, piper
Pieptul de pui, curatat de piele se taie fasii, se stropesc cu ulei de masline, se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, sare, piper. Se lasa 20 de minute la rece. Separat, se curata vanata, se taie cubulete, se stropesc cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu cateva feliute de ardei iute. Se prajesc bucatile de carne cu 2 linguri de ulei, se adauga cubuletele de vinete si se calesc impreuna 10 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust, se condimenteaza cu verdeata tocata si cateva feliute de ardei iute si usturoi. Se serveste carnea garnisita cu vinete si asezonate cu sosul picant.
Articolul anterior Piept de pui umplut Articolul următor Pui fript cu orez si legume