Ingrediente
un ardei rosu
un ardei galben
un ardei verde
2 dovlecei
un manunchi de broccoli
un morcov mare/ doi mici
3 cepe rosii
sare
piper
cascaval
Preparare
Intr-o tigaie adanca, pune 3 linguri de ulei. Toaca ceapa in bucati maricele si caleste-o putin. Intr-un bol toaca in bucati de 1 cm- 2 cm patrati ardeii, morcovul taie-l rondele marisoare, broccoli rupe-l in buchetele mici, iar dovlecelul taie-l in 2 si apoi in bucati de 30 de mm (cu aproximatie).
Adauga toate legumele in tigaie si caleste-le impreuna cu ceapa. Adauga sare si piper dupa gust, cuprinde-le cu apa si lasa-le sa fiarba 20 de minute, sau pana scade apa.
La final, scoate legumele pe o farfurie, rade cascaval din belsug si baga farfuria 1 minut la cuptor
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Chiftelute din piept de curcan
Vrei un abdomen plat? Incearca aceasta reteta pentru detoxificare