Ingrediente
500g piept de pui feliat
O lingura ulei
1 lime
1 lingurita praf de chili
O lingurita chimen
½ lingurita oregano
2 catei de usturoi tocat
Sare si piper dupa gust
1 ardei gras verde felii
1 ardei gras rosu felii
Un manunchi de coriandru tocat
Tortilla
Salsa (optional)
Branza (optional)
Smantana (optional)
Preparare
Marineaza carnea cu o lingura de ulei, cu suc de lamaie, praf de chili, chimen, oregano, usturoi, sare si piper, pentru 30 de minute la frigider. Apoi, prajeste-l in tigaie, 2-3 minute pe fiecare parte.
Caleste ceapa aproximativ 5-7 minute, adauga ardeii si sosul ramas si gateste inca 5-7 minute. Ia tigaia de pe foc si presara coriantru. Pune compozitia in lipie si …
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Pui cu lamaie si capere
Reteta zilei: Piept de pui in sos de parmezan cremos