Cartofi wedges cu brânză
Vrei să prepari o gustare rapidă şi delicioasă? Cartofii wedges sunt preferaţii multor persoane, iar cu topping de parmezan sunt pur şi simplu senzaţionali.
8 cartofi de mărime medie, în coajă, spălaţi bine şi tăiaţi în 4, spray de gătit, un sfert de ceaşcă de parmezan ras, un vârf de lingură de sare, un vârf de lingură de piper, un vârf de lingură de boia de ardei.
1. Dă cu spray de gătit o pungă magică şi amestecă în ea brânza şi condimentele, după care adaugă cartofii, leagă punga la gură şi bag-o la cuptor pentru 25 de minute.
2. Atenţie, după 10 minute întoarce punga cu cartofi de pe o parte pe cealaltă ca să nu se întărească brânza doar pe o parte.
3. Cartofii wedges cu brânză se servesc calzi, simpli sau cu piept de pui la grătar.
Poftă bună!