Ingrediente
4 cartofii de marime medie, curatati si taiati rondele, groase de 3-5 mm
ceapa
2 cani de apa calda
2/3 lapte dulce
2 linguri de margarina sau unt
un manunchi de broccoli rupt in bucatele
cascaval
carnaciori de bere sau orice alt fel de carnaciori usor picanti
Preparare
Caleste ceapa in margarina sau unt, adauga carnaciorii, mai caleste putin, adauga cartofii si broccoli, condimenteaza cu boia de ardei iute sau dulce, dupa preferinta, putin piper si sare.
Cuprinde totul cu apa si lasa sa fiarba aproximativ 25-30 de minute. Cand scade apa, adauga laptele si amesteca pana cand incepe sa se ingroase putin compozitia.
Opreste aragazul, rade putin cascaval de-asupra, adauga putin patrunjel si lasa preparatul la racit.
Se serveste cu un pahar cu bere!
Pofta buna!
Citeste si: