Pentru cina, Ioana Ginghina recomanda un preparat pe care l-a gatit saptamanile trecute. "E cina si azi ne-am cam facut de cap, deci o supa crema de rosii sau de legume este tot ceea ce mai mancam seara. Aici va sugerez o reteta facuta de mine acum cateva zile", a marturisit Ioana Ginghina pe blogul ei.
Ingrediente: 4-5 morcovi; 2 cepe medii; 1 catel de usturoi; 2 cartofi medii; 1 ardei verde; 2 rosii; cateva buchete de conopida; 1 radacina mica telina; 1 pastarnac; 1 dovlecel; 2 linguri ulei masline; 1 legatura patrunjel; 1 frunza de dafin; sare si piper dupa gust.
Mod de preparare: "Se fierb legumele in apa si apoi se paseaza totul. Va recomand si putina smantana la final. Pofta buna!", mai recomanda Ioana Ginghina.
Citeste si: Ce meniu recomanda Ioana Ginghina pentru ziua de joi
Reteta zilei de la Ioana Ginghina: salata de toamna cu dovleac copt
Mic dejun sanatos, de la Ioana Ginghina: budinca de hrisca
Sursa foto: blog Ioana Ginghina