Ingrediente
2 bucati de piept de pui
Sare si piper dupa gust
O lingura de ulei de masline
2 linguri de unt
Un catel de usturoi tocat
¼ ceasca vin alb sec
½ cana supa pui
Zeama de la o lamaie
O lingurita de miere
2 linguri de capere
O lingura de patrunjel tocat
Preparare
Incinge uleiul si untul intr-o tigaie la foc mediu. Preasara sare si piper pe pieptul de pui si rumeneste-l aproximatic 2-3 minute pe fiecare parte, dupa care scoate-l pe o farfurie si apuca-te de sos.
Adauga usturoiul in tigaie si gateste-l aproximativ un minut la foc mic, adauga vinul si amesteca. Adauga si supa, zeama de lamaie, mierea si caperele si lasa-le sa fiarba 2-3 minute. Se amesteca o lingura de unt, condimentezi cu sare si piper, adaugi patrunjelul si se toarna totul peste pieptul de pui intr-o farfurie adanca.
Pofta buna!
Citeste si:
Shake-ul care iti tine de foame pana la orele pranzului
Reteta zilei: Piept de pui in sos de parmezan cremos