Rulou de piept de pui cu bacon
Dacă nu mai ştii ce să găteşti la cină, poate ar trebui să încerci rulourile de piept de pui cu bacon în combinaţie cu o salată de vară.
600 g piept de pui, 200 g caşcaval, 150 g bacon, sare, piper, cimbru.
1. Spală pieptul de pui şi taie-l fâşii subţiri şi scurte.
2. Taie taşcavalul de mărimea degetului tău mic, astfel încât să se încadreze pe lăţimea bucăţilor de carne.
3. Aşază felia de bacon, apoi pe cea de piept de pui, 2 bucăţele de caşcaval şi rulează.
4. Condimentează cu sare, piper şi cimbru, după care, fixează rulourile cu scobitori.
5. Încinge cuptorul, aşază o foaie de copt pe tava în care vrei să coci rulourile.
6. Aşază rulourile pe foaia de copt şi bagă-le la cuptor pentru 20-25 de minute.
În funcţie de preferinţe, poţi condimenta rulourile şi cu usturoi, acesta oferindu-le o aromă aparte.
Poftă bună!
Sursa: http://herbaceousherbs.com.au/ Articolul anterior Somon cu sos alb Articolul următor Cataif turcesc