Sangria cu zmeură şi suc de grepfrut
Zmeura și sucul de grepfrut vor echilibra aroma florală a apei de trandafiri și datorită culorii roz, această sangria este perfectă pentru femeile care vor să se răsfețe cu ceva dulce și alcoolic.
0,5 cană zahăr tos alb, 2 linguri apă de trandafiri, 1 cană și jumătate apă minerală, 330 ml suc de grepfrut, 350 g zmeură, 750 ml vin roze
1. Se fierbe o jumătate cană de apă cu zahărul și se amestecă continuu, până ce tot zahărul se topește.
2. Se ia oala de pe foc și se adaugă apa de trandafiri apoi se lasă la răcit, după care se transferă siropul într-o carafă.
3. Se adaugă vinul, restul de apă minerală și sucul de grepfrut, apoi se amestecă pentru a combina toate ingredientele.
4. Se adaugă zmeura și se astupă carafa apoi se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore sau se lasă peste noapte și se servește într-un pahar cu gheață.
Articolul anterior Batoane de ciocolată cu sirop de arțar și curmale Articolul următor Biscuiţi-brioşă cu banane şi turmeric