Timp: 45
Porţii: 2
Ingrediente:
Un pachet spaghetti vegetale
O conserva de rosii
400 grame carne slaba de curcan, tocata
150 grame ceapa taiata marunt
2 catei de usturoi
O cana supa de pui
150 grame ciuperci proaspete, taiate marunt
O lingurita seminte de chimen
50 grame coriandru
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele si se scurg. Se paseaza rosiile, dupa care se pun intr-o tigaie impreuna cu chimenul si se fierb la foc mediu timp de 20 minute. In alta tigaie se prajeste ceapa impreuna cu usturoiul si ciupercile pana ce devin moi. Apoi se adauga carnea de curcan si coriandrul.Peste mixtura se adauga sosul si se lasa la foc mic inca 4-5 minute.Se aseaza spaghetele pe o farfurie si se toarna sosul deasupra.
Articolul anterior
Salata de spanac cu ciuperci si sunca - 390 cal
Articolul următor
Cod cu broccoli si praz - 470 cal