Tot ce îţi trebuie pentru a prepara acest suc sunt câteva ingrediente proaspete care, atunci când sunt combinate într-un suc, dau naştere unui mix puternic care protejează corpul de toate celulele anormale care se dezvoltă.
Consumul regulat al acestui suc distruge celulele canceroase şi regenerează întregul organism, fără a fi nevoie de utilizarea vreunui agent chimic (chimioterapie), scriu cei de la healthyfoodstyle.com.
Pentru cura de cancer, bea acest suc cel puţin 4-5 luni, de 3 ori pe zi. Pentru prevenţia cancerului, bea sucul cel puţin 3 săptămâni, apoi fă o pauză preţ de 2 săptămâni, şi repetă tratamentul pentru încă 3 săptămâni.
Aceasta este o băutură naturală foarte eficientă împotriva cancerului, care echilibrează întregul organism şi aduce numeroase beneficii pentru sănătate.
Pentru 1 porţie de suc
Ingrediente:
5 morcovi
1 lămâie
1/2 portocală
1 jumătate de legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Pune ingredientele într-un storcător pentru a obţine sucul. Această cantitate este suficientă pentru a obţine doar un pahar de suc şi ar trebui să consumi de 3 ori pe zi acest tip de suc. Poţi prepara 3 pahare în avans şi să păstrezi sucul într-un recipient de sticlă, în frigider.
Beneficiile ingredientelor din acest suc care omoară celulele canceroase
Carotenoidele, antioxidanţi naturali şi totodată pigmenţi prezenţi în produsele vegetale portocalii-roşii, contribuie la protejarea celulelor noastre împotriva deteriorării, care este parte din fiziologia îmbătrânirii şi cancerului.
O dietă săracă în carotenoide, pe termen lung, a fost asociată cu un risc mai ridicat în ceea ce priveşte unele forme de cancer. Aşadar, consumul de morcovi este esenţial, mai ales că există numeroase studii care au găsit o legătură între aportul crescut de betacaroten şi procente scăzute de cancer de col uterin.
În plus, capacitatea naturală a pătrunjelului de a întări sistemul imunitar, de a elimina toxinele şi de a ne proteja împotriva cancerului îl face o plantă aromatică puternică. Se ştie deja că pătrunjelul are proprietăţi antiinflamatorii şi antioxidante.
Pătrunjelul conţine unele componente mai neobişnuite, cum ar fi un ulei volatil care s-a demonstrat că inhibă formaţiunile tumorale în cadrul studiilor făcute pe animale, în special tumorile apărute la plămâni. Uleiul volatil este unul dintre motivele pentru care pătrunjelul se califică la categoria aliment chemoprotector. Mai multe detalii despre beneficiile ingredientelor din acest suc, pe healthyfoodstyle.com.