Unii oameni apelează la medicamente scumpe şi la chimioterapie, iar alte persoane apelează la Mama Natură şi explorează toate posibilităţile pe care aceasta le oferă la capitolul tratamente anti-cancer.
Ceea ce mâncăm ne afectează sănătatea, prin urmare este vital să ştii diferenţa dintre alimentele acide şi alimentele alcaline, deoarece ele se reflectă asupra organismului tău şi îi influenţează funcţionarea.
Un organism acid este un magnet pentru boli, afecţiuni, cancer şi îmbătrânire. Asta înseamnă că cancerul se poate dezvolta doar într-un mediu acid. Pe de altă parte, alimentele alcaline generează o stare de sănătate mai bună şi un echilibru al pH-ului în organism.
Alimentele acide cresc riscul de cancer şi creează un dezechilibru în organism, provocând apariţia multor boli. Alimentele acide pot altera echilibrul pH-ului corpului şi accelerează dezvoltarea cancerului, dar celule canceroase nu pot supravieţui în medii alcaline (cu pH ridicat).
Consumul regulat de legume producătoare de frunze (frunzoase) este cel mai rapid mod de a-ţi restabili sănătatea şi de a ucide celulele canceroase.
Evită consumul de alimente bogate în zahăr, deoarece zahărul este unul dintre principalii vinovaţi în dezvoltarea cancerului. Concentrează-te pe unele alegeri alimentare care pot avea un impact profund asupra sănătăţii tale şi care previn multe tipuri de cancer şi multe boli cronice.
Mănâncă o paletă largă de legume, fructe, cereale integrale şi diverse tipuri de fasole boabe şi limitează consumul de carne roşie şi cărnuri procesate.
Pentru un tratament anti-cancer, bea acest suc o dată pe zi, dimineaţa devreme, pe stomacul gol. Dacă eşti deja diagnosticată cu cancer, consumă acest suc de trei ori pe zi, pe stomacul gol.
Ingrediente:
3 frunze de kale,
1 lămâie,
1 pumn de spanac,
1/2 cană de apă.
Mod de preparare: Pune ingrediente-le într-un blender sau storcător, stoarce-le sau amestecă-le şi consumă sucul imediat ce l-ai preparat. Sursa.