Supa de broccoli cu file de somon
zema de lamaie
cateva picaturi de sos Worcester
sare, piper macinat,
500 grame broccoli
4 cartofi
3 linguri de unt
1 legatura de ceapa verde
1 litru jumatate de zeama de legume
1 priza de nucsoara
4 rosii
1 legatura de busuioc
Somonul se spala sub jet de apa si se taie cuburi, se stropeste cu zeama de lamaie si sos Worchester, se condimenteaza si se da la frigider 10 minunte.
Broccoli si cartofii se curata si se taie felii subtiri.
Se incinge untul intr-o oala. Ceapa verde se curata, se taie rondele si se caleste in unt. Se adauga feliile de cartofi, se toarna zeama de legume si se da in clocot.
Se adauga broccoli, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute.
se incinge restul de unt intr-o oala. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se calesc in untul incins.
Reteta oferita de Grup Editorial RAO Articolul anterior Supa de telina cu somon fume Articolul următor Dovleac aromat cu mazare si banane