Taietei iuti cu creveti
Sare, ulei de susan, zeama de lamaie, 1 lingura praf de coriandru
1 legatura de ceapa verde
200 grame de mazare dulce pastai
200 grame ciuperci champignon
1 chili rsu
3 linguri de ulei de arahide
1 ceapa
2 catei de usturoi
400 creveti decojiti ( congelati)
200 ml supa de legume
Fierbeti taieteii in apa cu sare si cu ulei de susan, scurgeti-i, treceti-i printr-un jet de apa rece si lasati-i sa se scurga.
Curatati ceapa verde, spalati-o si taiati-o in cubulete. Curatati pastaile de mazare dulce, spalati-le si taiati-le marunt. Curatati pastaile de mazare dulce, spalati-le si taiati-le felii, dupa care le stropiti cu zeama de lamaie.
Curatati ceapa si usturoiul, taiati-le marunt si caliti-le. Adaugati ceapa verde, pastaile de mazare dulce, ciupercile si sosul de chili. Caliti totul amestecad continuu.
Adaugati crevetii dezghetati peste legume si mai caliti cateva minute. Condimentati cu sare, piper, praf de coriandru. Turnati supa de legume, dati in clocot si lasati sa fiarba la foc potrivit timp de 8 minute.
Adaugati taieteii, incalziti bine, condimentati, aranjati frumos pe farfurie si serviti.
Reteta oferita de Grup Editorial RAO Articolul anterior Farfalle cu ricotta si spanac Articolul următor Paella cu fructe de mare si pui