Dar dacă vrei să încerci ceva nou lunile acestea, pune pepenele roşu pe grătar şi bucură-te de rezultat!
Vara asta, încearcă ceva diferit şi gustos în acelaşi timp. Pepenele roşu la grătar este o modalitate uzuală de a prepara acest fruct de vară atunci când vrei să îţi inviţi prietenele la tine şi să le impresionezi cu ceva nou, care este prietenos cu silueta ta.
Tot ce trebuie să faci este să frigi pe grătar feliile de pepene (tăiate sub forma unor triunghiuri) preţ de aproximativ 45 de secunde, pe fiecare parte. Şi apoi eşti gata să le serveşti familiei şi prietenilor pe care i-ai invitat la neobişnuitul grătar.
În plus, poţi să adaugi peste pepene unele condimente sau poţi să îl prepari simplu, aşa cum este în mod natural. Totul depinde de gusturile şi preferinţele tale în materie de pepene roşu.
Încearcă ceva nou şi bucură-te de gustul unic pe care pepenele roşu la grătar ţi-l oferă. În imaginile de mai jos poţi vedea cu exactitate despre ce este vorba şi cum poţi pregăti şi tu pepene la grătar. Sursa.