1. Piersici la gratar cu scortisoara
Daca iti plac piersicile, vei iubi aceasta combinatie de piersici, zahar brun si scortisoara la gratar. Caldura de la gratar va carameliza zaharul, facandu-l ultra-savuros, cald si delicios. Presara putina inghetata de vanilie si papilele tale gustative vor fi cele mai fericite.
2. Tofu la gratar
De regula, folosesc tofu in salate, datorita consistentei sale. Dar, niciodata nu m-am gandit ca il pot prepara si pe gratar. Lasa sa se scurga zeama din bucata de tofu, taie-o felii si pune-le pe gratar. Nici nu o sa-ti vina sa crezi cat de gustoase pot fi.
3. Banane la gratar cu marshmallow
Intr-o folie de aluminiu, pune o banana fara coaja, sectionata in doua si umpluta cu fulgi de ciocolata si marshmallow (bezea). Presara putina scortisoara, impacheteaza-o si pune-o pe gratar 5 minute.
4. Pepene rosu pe gratar
Cunoscut si ca friptura de pepene rosu, astfel preparat, pepenele are o testura si un gust unic. Deoarece gratarul schimba granularitatea pepenului, unii oameni compara textura sa cu cea a tonului ars. Merita sa incerci!
Citeste si:
Reteta zilei: Branza la gratar cu oua
Reteta zilei: Salata cu piept de pui, afine, avocado si branza de capra