Batoane de mere cu caramel
Fie că ai nevoie de o gustare dulce între mese, fie că ai prea multe mere și nu știi ce să faci cu ele, batoanele de mere cu caramel sunt perfecte pentru tine!
O cană de zahăr brun, ½ cană unt topit, 1 ¾ cană de făină, 1 ½ cană de fulgi de ovăz, 1 linguriță de sare, ½ bicarbonat de sodiu, 4 căni de mere tăiate în bucăți mici, 400 de grame de caramele
1. Încălzește cuptorul la 200 de grade. Amestecă apoi zahărul cu untul și adaugă 1 cană de făină, ovăzul, sarea și bicarbonatul de sodiu.
2. Amestecă merele cu ¾ cană de făină. Separat, topește caramelele la foc mic. Când acestea s-au topit, adugă merele și întinde amestecul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
3. După 30 de minute, scoate tava din cuptor și porționează batoanele.
Articolul anterior Pulpe de pui la cuptor, cu rozmarin şi unt Articolul următor Piept de pui suculent, făcut la cuptor cu lamâie și unt