Biscuiţi delicioşi cu unt şi musli
Adoraţi de copiii din intreaga lume, biscuiţii cu unt şi musli s-au impus rapid şi ca preferaţii adulţilor. Achiziţionează-ţi şi un borcan special pentru păstrarea biscuiţilor şi pregăteşte-i cât de des doreşti!
100 g unt cu conţinut redus de grăsime , 100 g zahăr brun, 300 g musli cu fructe (stafide, coacăze, merişoare)
Toate ingredientele se cântăresc şi se păstrează la temperatura camerei pentru 15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru 15 minute la 170 de grade Celsius.
Într-o tigaie se pun la încălzit untul cu conţinut redus de grăsime şi zahărul până se topeşte zahărul. Compoziţia se adaugă într-un bol peste musli şi se amestecă până ce aceştia devin îmbibaţi în mixul de unt şi zahăr. Se lasă la răcit pentru 5 minute.
Într-o tavă de prăjituri se pune hârtie de prăjituri şi se unge cu unt. Compoziţia se împarte cu o lingură şi se aranjează în tavă în forme rotunde mari. Biscuiţii se coc pentru 15 minute sau până devin aurii.
După ce au fost scoşi din cuptor se lasă la răcit pentru 5 minute, după care se scot din tavă cu o spatulă de plastic.
Reţeta realizată de Chef Gabriela Simion.
Articolul anterior Pizza din 4 ingrediente Articolul următor Chec de primăvară cu şuncă şi brânză