Ai nevoie de: 4 cartofi curatati si taiati in sferturi, 2 lingurite de sos tabasco, sare de mare, 100 de grame de mozzarella taiata in cubulete, 3/4 cana de pesmet, 2 oua batute, ulei de floarea soarelui.
Reteta zilei: Oua umplute, ornate cu arpagic
Fierbe cartofii, paseaza-i si amesteca-i cu sosul tabasco si un praf de sare. Lasa apoi piureul obtinut sa se raceasca.
Formeaza din piureul obtinut 15 chiftele. In fiecare chiftea pune cate un cubulet de mozzarella. Rostogoleste chifteaua in pesmet, apoi in ou batut si apoi mai trece-o odata in pesmet si prajeste-o in tigata in care ai incins deja uleiul de floarea-soarelui.
Prajeste chiftelele pana cand capata o nuanta aurie si scoate-le apoi pe o farfurie tapetata cu servetele care sa absoarba grasimea in exces.
Chiftelele se pot servi ca atare, dar si insotite de un sos guacamole - Pofta buna!
Citeste si: