Brânză Brie coaptă cu nuci și miere
Iubitorii de bucătărie franțuzească vor adora această mâncare și chiar dacă brânza Brie este un pic mai scumpă, ea e foarte bună și simplă, dar așa va deveni excelentă.
1 roată brânză Brie, 1 mână miez de nucă, 3 linguri miere, 20 g ulei de măsline
1. Se așaza roata de brânză pe o foaie de copt, într-o tavă care se dă la cuptor, și se crestează din loc în loc.
2. Se stropește cu uleiul de măsline și se acoperă tava cu folie de aluminiu, apoi se bagă 5-10 minute în cuptorul preîncălzit în prealabil.
3. După ce s-a înmuiat brânza, se scoate tava și se presară din abundență jumătăți de miez de nucă și miere.
Tips: Nucile pot fi înlocuite de alune sau migdale, iar uleiul de măsline cu orice alt ulei vegetal.
Articolul anterior Apă enzimatică cu portocale și coriandru Articolul următor Citronadă cu castravete