Barcă cu brânză și carne de vită
O retetă perfectă pentru serile cu prietenii, în fața televizorului, la un meci sau la un film.
1/2 ardei gras, 1/2 linguriță sos Tabasco, 1/2 linguriță praf de chili, 1 franzelă, 1 legătură ceapă verde, 1 roșie medie, 170 g carne tocată de vită, 300 g cheddar ras, 500 g cremă de brânză, chipsuri tacos
1. Se preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius și se taie un oval din partea superioară a franzelei, apoi se scobește miezul, astfel încât să arate ca o barcă coaja rămasă și se pune într-o tavă tapetată cu foaie de copt.
2. Se amestecă crema de brânză ținută la temperatura camerei cu cheddarul ras, carnea tocată de vită ușor călită, cepele verzi tăiate rondele mici, roșia tăiată cubulețe, ardeiul gras curățat de semințe, sosul Tabasco și pudra de chili.
3. Se pune amestecul de ingrediente în scobitura pâinii și se dă la cuptor timp de 30 minute sau până când fierbe compoziția apoi se servește caldă cu ajutorul chipsurilor.