Brioşe cu ciuperci şi spanac
Dacă vrei să pregăteşti o gustare inedită pentru atunci când îţi vin în vizită prietenii sau familia, nu ar fi o idee rea să iei în calcul brioşele de ciuperci cu spanac.
2 - 3 linguri de ulei de măsline pentru pregătit ciupercile, 290 g de spanac, 4 ouă, mozzarella rasă sau brânză Cheddar, o cutie de ciuperci feliate, 2 linguri de smântână, sare şi piper.
1. Încinge cuptorul la 190 de grade, timp în care căleşte ciupercile într-o tigaie adâncă, pentru 5 - 6 minute şi dă-le deoparte.
2. Apoi, căleşte şi spanacul şi găteşte-l la abur pentru 3 - 4 minute, sau până se închide la culoare şi se înmoaie.
3. Într-un bol mare, bate bine ouăle, după care adaugă spanacul, ciupercile, smântâna şi asezonează cu sare şi piper.
4. Împarte amestecul în 12 cupe pentru brioşe şi bagă tava la cuptor pentru 20 - 23 de minute sau până când brioşele de ciuperci cu spanac trec testul scobitorii.
5. Lasă tava la temperatura camerei pentru câteva minute, după care scoate brioşele una câte una, aşază-le pe o farfurie şi ornează-le cu brânză rasă.
Poftă bună!
Sursa: www.manilaspoon.com Articolul anterior Salată iceberg cu piept de pui şi dressing de iaurt cu usturoi Articolul următor Penne carbonara