Ingrediente
250 gr branza Cheddar
250 gr crema de branza
O lingurita de zahar
¾ lingurita busuioc uscat
Sare si piper dupa gust
½ cana ulei de masline
½ cana otet de vin alb
60 gr ardei iute uscat, taiat marunt
3 linguri patrunjel proaspat tocat
3 linguri ceapa verde tocata
3 catei de usturoi zdrobiti
Preparare
Taie branza Cheddar si crema de branza in felii de 6 mm, apoi din nou in jumatate. Intr-un vas mic, pune feliile de branza Cheddar si alterneaza-le cu crema de branza.
Prepara sosul prin combinarea zaharului cu busuioc, sare, piper, otet, ardei iute, patrunjel, ceapa si usturoi. Toarna sosul peste branza, acopera vasul si lasa-l peste noapte la frigider.
Se serveste cu crackers (paine de secara biscuit).
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Pui cu lamaie si capere