Ingrediente
piept de vita
Sare si piper
O lingurita praf de chili
2 catei de usturoi tocat
O doza de coca-cola sau un pahar cu apa mineral
2 foi de tortilla
Felii de branza topita
Sos barbecue
Preparare
Incinge cuptorul, condimenteaza carnea cu sare, piper, praf de chili si usturoi intr-un vas de yena si toarna cola sau apa minerala peste. Acopera cu o folie de aluminiu si coace-o la cuptor pentru 2 ore pana cand se inmoaie. Pe la jumatatea timpului de coacere, intoarce carnea pe partea cealalta. Cand e gata, tai-o cubulete.
Pentru impachetare, pune o foaie de tortilla, acoper-o cu felii de branza topita, presara carne de vita pe toata suprafara tortillei, pune sos de barbeque si impacheteaza de doua ori. Incinge o tigaie cu o lingura de ulei si prajeste quesadilla pe ambele parti pana devine aurie si se topeste cascavalul. Scoate-o pe farfurie si serveste-o cu salata de rosii.
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Branza Cheddar marinata