Burrito cu fasole roşie
Ce zici de o gustare care să te facă să te lingi pe degete de bună ce e, însă care nu necesită mai mult de 25 de minute şi un strop de răbdare?
2 lipii, 2 linguri de ulei, 1 ceapă medie tocată mărunt, 1/2 ardei gras mărunţit, 1 linguriţă de usturoi tocat, 1 conservă de fasole roşie, 1 linguriţă de ardei iute mărunţit, 85 g de cremă de brânză, 2 linguri de coriandru proaspăt mărunţit
1. Încălzeşţe lipiile la cuptor.
2. Încinge uleiul într-o tigaie şi căleşte ceapa, ardeiul gras, usturoiul şi ardeiul iute preţ de 2 minute, amestecând din când în când. Adaugă apoi fasolea roşie şi mai lasă încă 3 minute, după care vei adăuga crema de brânză şi coriandrul. Amestecă bine şi opreşte focul.
3. Umple lipiile cu amestecul preparat în tigaie, apoi rulează-le pentru a obţine un burrito.
Poftă bună!