Ingrediente
250 gr paste fettuccine sau tagliatele
O lingura de unt
450 gr creveti, curatati
O lingurita de condiment
2 catei de usturoi tcati
¼ cana vin alb sec sau supa de pui
O ceasca de smantana grasa
O cana de parmezan ras
½ lingura condimente Cajun
¼ ceasca ceapa verde, taiata felii
Preparare
Fierbe pastele, iar in paralel topeste untul intr-o tigaie, la foc mediu. Pune crevetii si asezoneaza-i cu cajun si fierbe 2-3 minute pe fiecare parte.
Adauga usturoiul in tigaie si gateste pana se parfumeaza, aproximativ 30 de secunte. Toarna vinul, smantana, parmezanul si condimente cajun dupa gust in alta tigaie si fierbe pana se ingroasa putin, aproximativ 2-3 minute. Strecoara pastele si toarne-le impreuna cu crevetii in sos.
Asezoneaza cu ceapa verde si…
Pofta buna!
Citeste si:
Reteta zilei: Mic dejun mexican simplu si rapid
Reteta zilei: Cartofi pai cu zahar brun si scortisoara