Ingrediente
O lingura de ulei
4-6 bucati de piept de pui fara os, feliat
2 catei de usturoi tocat
¼ boia de ardei
¼ ceasca vin alb sec sau supa de pui
¾ ceasca supa de pui
½ ceasca smantana grasa
¼ ceasca rosii tocate in suc propriu
¼ ceasca parmezan ras
Sare si piper dupa gust
¼ ceasca busuios proaspat, taiat marunt
Preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu, adauga carnea de pui, fierbe-o pe ambele parti si la final rumeneste-o putin inainte sa o iei de pe foc. Adauga usturoiul si boiaua de ardei si amesteca un minut la foc mediu, adauga si vinul si amesteca din nou. Toarna rosiile tocate in suc propriu si parmezanul si lasa sa fiarba pana se ingroasa putin, aproximativ 3-5 minute. Pune carnea de pui in sos, condimenteaza cu sare si piper, da la rece si presara busuioc.
Pofta buna!
Calorii- 326
Grasimi- 12.8 gr
Carboidrati- 2gr
Proteine- 55.5 gr
Citeste si:
Reteta zilei: Creveti cu Fettuccine Alfredo
Reteta zilei: Mic dejun mexican simplu si rapid