Medicul nutritionist Mihaela Bilic vorbeste astazi despre cacaua cu lapte si ciocolata calda. Daca nu stii ce sa alegi dintre cele doua, specialista iti explica in ce consta diferenta.
"Diferenta dintre ciocolata calda si cacao tine de cantitatea de zahar, prima e un amestec gata preparat, ingrosat si aromatizat peste care tu pui doar apa. Pudra de cacao in schimb e 100% substanta pura, plina de antioxidanti, minerale si amine cu actiune stimulanta asupra sistemului nervos.
Magneziul din boabele de cacao reduce stresul, iar fenilalanina da stare de bine la nivel cerebral. Ca sa nu mai spun ca se opune imbatranirii! Preparata cu lapte si indulcita in functie de gust, o cana calda de cacao poate sa va umple diminetile de aroma. Si daca nu va e suficient, radeti deasupra si un pic de ciocolata neagra", a explicat nutritionista Mihaela Bilic pe pagina oficiala de Facebook.
Citeste si:Tii la silueta? Mihaela Bilic iti arata cum potolesti pofta de dulce
Piftia, definita de nutritionisti: "Multa gelatina cu putine calorii"
Salata de boeuf, analizata de nutritionisti: "Portia corecta inseamna..."
Cine se bucura cand femeile au slabit: "E mai comod sa va stie nesigure, blazate si..."